Samsung‘un 2 Ağustos tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7‘nin tv reklamı yayınlandı işte cihazın özellikleri ve tasarımı
Bir süre önce özellikleri hakkında sızıntıların devam ettiği Note 7‘nin bazı özelllikleri yayınlanan reklam filmi ile doğrulanmış oldu.Samsung Mobile Kore sayfası tarafından YouTube‘da yayınlanan video, Samsung Galaxy Note 7’nin ilk televizyon reklamı oldu.
Videoda herşey net olarak görünmüyor bunun sebebide tanıtımdan önce videonun yayınlanmasına yoruyoruz.Ama videoda cihazda yer alan bazı özelliklerde gün yüzünü çıkıyor örneğin parmak izi tarayıcı.Cihaz için beklenen diğer teknik özellikler ise şu şekilde ; 5.7 inç boyutunda 1440 x 2560 çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekran, Snapdragon 821 veya Exynos 8893 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB arttırılabilir depolama alanı, 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 3.600 mAh batarya kapasitesi, iris tarayıcı ve suya karşı dayanıklılık özelliği.Bakalım 2 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak cihazın özellikleri bu şekilde mi olacak.