Sıra dışı zihin oyunları turnuvası Red Bull Escape Room’da şampiyon belli oldu. 27 Ekim’de başlayan ve aklın sınırlarını zorlayan turnuva sırasıyla Konya, Kayseri, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve son olarak Bursa’da gerçekleştirildi. 30 Aralık’ta sonlanan turnuvanın şampiyonu 10 dakika 39 saniye ile Find&mind oldu. Find&mind takımı 23 ülkenin katılacağı Londra’da yapılacak Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Bu yıl ikincisi düzenlenen Red Bull Escape Room Dünya Şampiyonası Türkiye elemelerinde şampiyon Find&mind takımı oldu. Yaratıcılık, mantık, görsel düşünme, bellek ve stratejinin fark yarattığı turnuvada dünyanın en başarılı kaçış odası takımı aranıyor.
Oyuncuların 20 dakika içinde bütün gizemleri ve çok oyunculu bilmeceleri çözmek için zihin becerileriyle iletişim yeteneklerini ortaya koymak zorunda olduğu Red Bull Escape Room’da Türkiye’yi Find&mind takımı temsil edecek. Sırasıyla Konya, Kayseri, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilen Red Bull Escape Room’da en iyi süreyi elden eden Find&mind Mart 2019’da gerçekleşecek dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme şansını yakaladı.