Facebook‘a beğenme,dislike butonu derken Facebook‘un bugün aldığı patentte gerçekler ortaya çıktı.Yeni butonumuz Empati butonu hayırlı olsun

Evet geçetiğimiz günlerde beğenme butonu ile ilgili birçok bilgi sızdırıldı yine bir buton geliyor ama adı dislike,beğenme falan değil daha farklı bir konseptle Empati Butonu geliyor! Oda nerden çıktı der gibisiniz hissedebiliyorum.

facebook empati butonu

Aslında sosyal medya devi Facebook kullanıcılarının birbirini yargılamasını istemediği için dislike butonunu getirmedi.

Empati Butonu Nedir ?

Bugün alınan patentle birlikte sızan yeni butonumuzun tam anlamıyla yaptığı iş duygularımızı sözler kullanmadan aktarmamızı sağlayabilecek bir sistem.Bir nevi duygu özelliğinin daha gelişmiş versiyonu diyebiliriz.

empati butonu

Olayımız tam olarak da bu işte arkadaşlar.Kullanıcılar gönderimizi beğendi mi veya başka bir ifadeyle mi tarif etti duygularını bu şekilde göreceğiz ve kaç kişi beğenmiş falan yine ayrıntılı olarak gözükecek.

Özellik resmi olarak henüz tanıtılmadığı için yorum yapmak, değerlendirmekte güç oluyor çünkü daha da farklı bir şekilde de gelebilir yeni buton.Ama yakın bir zamanda geleceğini umuyoruz.

Etiketler:, Gözünüzü bizden ayırmayın! 20 Eyl 2015

Yazar Hakkında

{Bubitekno}oguzhan.yilmazer@gaminginturkey.com

En güncel mobil, oyun, yazılım, internet, donanım, televizyon teknolojileri, teknoloji haberleri, videoları ve incelemeleri burada.

Yorumlar