Wattpad, 20 milyondan fazla ücretsiz e-kitap ve hikaye ile belki de dünyanın en büyük ücretsiz dijital kitaplıklarından biri. Milyonlarca genç veya deneyimli yazarın dijital kitaplarını barındıran bu kütüphanede kitaplar kadar öykülerde bulabiliyorsunuz.

Wattpad sayesinde indirdiğiniz kitapları paylaşabiliyor, mobil cihazlarınızdan ve hatta internetten kolayca hesabınıza ulaşıp kitaplarınızı okuyabiliyorsunuz.

 

Wattpad’de Neler var ?

  • Bilim kurgu, fantastik, korku, polisiye, romantik, hayran kurgu (fan fiction), gençlik (teen), heyecan, klasik, şiir ve çok daha fazlasının en iyi örneklerini okumak için ücretsiz e-kitap ve hikayeler!
  • Dünyanın her yerinden hikayeler ve okurlar. Her ülkede ve İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Korece, Vietnamca, Çince, Fransızca, Tagalogca, Japonca ve Türkçe dahil olmak üzere her dilde kitaplar,okurlar ve yazarlar var.
  • Klasik yazarların popüler e-kitaplarını ve kitaplarını okuyun; Moby Dick, Alis Harikalar Diyarında, Sherlock Holmes, Savaş Sanatı / Sun Tzu, The Marvelous Land of Oz, Tales from Shakespeare, Romeo ve Juliet, Gurur ve Önyargı ve daha nicesi.
  • One Direction, Emblem3, Mindless Behavior, Justin Bieber gibi en sevdiğiniz yıldızlar ve Kpop’s SNSD ve TVXQ gibi dünyanın her yerinden pop müzik yıldızları hakkında ücretsiz hayran kurgu e-kitap ve hikayeler okuyun
  • Naruto gibi Anime ve Werewolves, Vampires Diaries ve Twilight gibi Doğaüstü edebiyat hakkında hayran kurgusu kitap ve hikayeler indirin

Wattpad’in Özellikleri

  • Diğer okurlarla buluşarak, en çok okunan e-kitaplar hakkında sohbet etme ve yorum yapma imkanı
  • E-kitap ve hikaye güncellemelerini doğrudan yazarlardan alın ve diğer okurlarla birlikte onlara oy verin, yorum yapın
  • Wattpad e-kitap kütüphanenizi senkronize edin ve telefonunuzdan, tabletinizden ve web’den kitap okuyun
  • Yazdığınız hikayelerde Lucy Hale, Harry Styles, Ian Somerhalder ve Nina Dobrev gibi ünlü kişileri karakter olarak kullanın
  • Wattpad dijital e-kitap yazma uygulaması olarak da kullanılır, böylece yazdığınız kitapları yayınlayabilir ve başkalarının okumasını, oylamasını ve yorumlamasını sağlayabilirsiniz.

Son 3 yılın en iyi 5 e-kitap okuyucu uygulaması arasında yer alan Wattpad‘i android platformunda buradan, iOS platformunda buradan indirebilirsiniz.

Etiketler:,, Gözünüzü bizden ayırmayın! 30 Haz 2015

Yazar Hakkında

{Bubitekno}oguzhan.yilmazer@gaminginturkey.com

En güncel mobil, oyun, yazılım, internet, donanım, televizyon teknolojileri, teknoloji haberleri, videoları ve incelemeleri burada.

Yorumlar