Oukitel güçlü bataryaya sahip telefonlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor bunlardan en yenisi Oukitel K6000 bugün tanıtıldı işte özellikleri

Akıllı telefonlarda en önemli kriterlerden biri haline gelen pil kapasitesi Oukitel akıllı telefonlarda sorun olmuyor.Çünkü firma pil kapasitesinde oldukça cömert bugün tam 6.000 mAh pil kapasitesine sahip Oukitel K6000 resmi olarak duyuruldu.

Oukitel K4000 matkap testi!

Cihaz ayrıca hızlı şarj özelliğine de sahip sadece 5 dakikalık şarj ile 2 saatlik 2G konuşma imkanı sağlayabiliyor.40 günlük bekleme süresi ile gelen Oukitel K6000 “Güç Koruma Modu” ile 10 güne kadar süre de sunabiliyor.Cihazın kullanım süresine falan bakınca insanın aklına eski Nokia’lar geliyor 1 hafta şarjı giderdi Oukitel‘de bu yolda ilerliyor.

oukitel k6000

Teknik özellikleri henüz paylaşılamayan Oukitel K6000‘in diğer özellikleri de bu şekildee sağlam olursa cihazın tutmaması için bir neden yok gibi.

Etiketler:, Gözünüzü bizden ayırmayın! 13 Eki 2015

Yazar Hakkında

{Bubitekno}oguzhan.yilmazer@gaminginturkey.com

En güncel mobil, oyun, yazılım, internet, donanım, televizyon teknolojileri, teknoloji haberleri, videoları ve incelemeleri burada.

Yorumlar